My Doro Manager

DEN PERFEKTE LEDSAGER FOR DORO PHONE-BRUKERE

My Doro Manager er en enkel webtjeneste som gjør det å eie en Doro-telefon enda bedre. Logg deg rett inn på nettsiden for å enkelt administrere telefonens innstillinger og innhold, fra hvor som helst. Det er også en fin måte å overføre data til en ny telefon, eller gjøre det mulig for betrodde slektninger eller venner å hjelpe deg, uansett hvor de måtte være. Og for deg som vurderer å gå over fra en telefon med Doro-funksjon til en av våre brukervennlige smarttelefoner, gjør My Doro Manager overgangen enda enklere.

Her finner du My Doro Manager.

SLIK FUNGERER DET 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care

BENYTT DEG AV FJERNKONTROLLEN

SE VIDEOVEILEDNINGER

 

SIKKERHETSKOPIER VIKTIGE DATA 

My Doro Manager ble utviklet med tanke på de eldre som eier en Doro-smarttelefon, og på de som hjelper dem. Den lar folk du stoler på, og som har fått tilgang, fjernstyre telefonen. Juster lysstyrke, volum og andre innstillinger. Konfigurer hurtignumre og trygghetsknappen. Legg til kontakter og oppdater dem etter behov, samt mye mer.

                                            

My Doro Manager gir deg tilgang til nyttige veiledninger som viser hvordan du får mest mulig glede av den nye smarttelefonen. Se hvor enkelt det er å gjøre ting som å surfe på Internett, konfigurere og bruke e-postkontoer og installere apper på telefonen din, samt mye mer.                                                                                    

                                                          

Jo mer du bruker smarttelefonen til å besøke favorittnettstedene dine, ta bilder og video, legge til nye kontakter, bruker apper, også videre, jo flere data samles på telefonen. My Doro Manager er den enkleste måten å sikkerhetskopiere alle viktige data, så det enkelt kan overføres til en ny telefon på et senere tidspunkt om nødvendig.

Connect and Care Shared reminders                               To do list                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

DEL BILDER OG VIDEOER

FINN EN MISTET TELEFON

 

Ønsker du en enkel måte å dele bilder og videoer med familie og venner? My Doro Manager har all funksjonaliteten du trenger for enkelt å overføre bilder til og fra telefonen, organisere dem i album og dele albumene med andre som vil ha glede av dem.                                                                       

                                          

Mistet telefonen? Slapp av, pust dypt inn og logg deg på Mydoromanager.com fra hvilken som helst datamaskin eller tilkoblet enhet. Derfra kan du forsøke å finne den enten ved å sjekke enhetens GPS-posisjon eller ved å ringe den. Hvis du mistenker at den har blitt stjålet, kan du låse den for å hindre uautorisert bruk.

                                                                                 .


GRATIS OG ENKELT Å KOMME I GANG

Hvis du eier en kompatibel* Doro smarttelefon eller telefon med Doro-funksjon, navigerer du enkelt til Mydoromanager.com fra en datamaskin eller annen tilkoblet enhet og oppretter en konto. Det er helt gratis! Når telefonen er registrert, kan en betrodd slektning eller venn som du har gitt tilgang åpne sin egen konto, og begynne å hjelpe deg med det samme.


INGEN SMARTTELEFON? INGEN BEKYMRINGER!

For eldre som ikke vil ha en smarttelefon kommer My Doro Manager også forhåndsinstallert på utvalgte Doro-telefoner*. Du eller en betrodd slektning eller venn kan logge dere inn på Mydoromanager.com for å gjøre ting som å

·         justere enkelte innstillinger (tekststørrelse, hurtigoppringing og hjelpeknappen)

·         registrere kalenderoppføringer

·         redigere kontakter

·         dele bilder

Vanlige spørsmål

Sp.: Hvor mye koster den?
Sv.: Den er gratis.

Sp.: Hva er forskjellen på My Doro Manager og Doro Connect & Care?
Sv.: I likhet med Doro Connect & Care®, pleide My Doro Manager å være en forhåndsinstallert app på enkelte telefoner. Den har siden blitt omkonfigurert som en praktisk webtjeneste for eiere av Doro-telefoner. Doro Connect & Care® på sin side, er en app som tilbye enda mer funksjonalitet ved å familie og venner hjelpe noen de bryr seg om ved å følge personens daglige status, svare på hjelpeforespørsler og presserende alarmer og holde kontakten gjennom enkle meldingstjenester – alt i én fantastisk app.

** kompatibel telefon

Doro PhoneEasy® 624   Doro Liberto® 650   Doro PhoneEasy® 632   Doro PhoneEasy® 530X   Doro Secure 580   Doro Secure 580IUP   Doro 5517   Doro 6521   Doro 6526  


** kompatibel smartfon

Doro Liberto® 825   Doro 8030