Connect & Care®

Holder deg nære

Doro Connect & Care® er en enkel-å-bruke tjeneste som hjelper deg å nyte livet samtidig som du er tilkoblet og i kontakt. Den sørger enkelt for at alt er bra og uten å forstyrre din livsstil, ved å skape et nettverk av hjelpepleiere - venner og mennesker du stoler på. Doro Connect & Care® tilbyr en hjelpende hånd når støtte er nødvendig, og holder deg nærmere dine kjære.GRATIS OG ENKELT Å KOMME I GANG

Doro Connect & Care® kommer forhåndsinstallert på de fleste Doro smartphones for eldre. personen som skaper nettverket kan fungere som administrator og invitere andre familiemedlemmer og venner å delta ved å laste ned den kostnadsfrie appen til sin egen smartphone.


Tilgjengelig for Android og iOS

 

Android : Téléchargez My Doro Manager      iOS : Téléchargez My Doro Manager

 

Connect and Care Network of Carers       Assistance button       Connect and Care
NETTVERK MED HJELPEPLEIERE   TRYGGHETSKNAPP   SENDE MELDINGER
Så fint som det kan være å ha noen du stoler på som kommer forbi hver gang du behøver noe, kan lang distanse og en travel hverdag ofte hindre at det skjer. With Doro Connect & Care® kan du enkelt skape og holde kontakt med ditt nettverk av familiemedlemmer og venner, noe som gir en større støttesirkel som du kan stole på.                                                                    Den innebygde trygghetsknappen på din Doro smartphone kan stilles inn til å varsle ditt Connect & Care ® nettverk for akutte situasjoner. Dette gjør at pålitelig familie og venner som er nære og med mulighet til å reagere, kan bestemme og enkelt holde de andre i ditt nettverk oppdatert. Den kan også vise din plassering, så vel som hvor den personen som svarer på varselet befinner seg.   Å bry seg er ikke bare det å hjelpe. Det handler også om å holde kontakten. Doro Connect & Care® Tilbyr enkelt-å-bruke meldinger og gruppe samtaler som setter deg i konstant kontakt med familie og venner, enten en-og-en eller med hele nettverket. Det er sosialt nettverk gjort enkelt.                                                                                                                                                                                            
 
Connect and Care Shared reminders       To do list       Activity log
DELEDE PÅMINNELSER
  GJØREMÅLSLISTE   AKTIVITETSLOGG
Når det blir vanskeligere å huske ting, er det betryggende å vite at Doro Connect & Care ® hjelper deg å holde oversikt over viktige hendelser og avtaler. Hvem som helst i nettverket kan legge inn påminnelser til din telefon så du vennlig vil bli informert i god tid.                                                                         Ikke hver forespørsel etter hjelp er et nødstilfelle. Med Doro Connect & Care® er det enkelt å få hjelp til også vanlige ting som for eksempel å plukke opp noen dagligvarer. Delt gjøremålsliste gir alle en enklere måte å koordinere hvem som tar seg av hva, og du behøver ikke å føle at du trenger deg på en person.   Aktivitetsloggens funksjoner har oversikt over når du sist svarte på en samtale, og lar andre i nettverket vite om det er noen grunn til å bli bekymret. Skulle du for eksempel gå glipp av et forhåndsbestemt antall samtaler, vil Doro Connect & Care® automatisk sende ut et varsel så dine kontakter enkelt kan sjekke at du har det bra.
 


** Fungerer med følgende smartphones

Doro Liberto® 820   Doro Liberto® 820 Mini xx   Doro Liberto® 825   Doro 8030