Doro PhoneEasy® 530X er en enkel og robust kameramobil. Siden modellen er IP54-klassifisert er den både støv-og vannavstøtende. Den er derfor ideel for aktive seniorer, samt håndverkere, eller andre yrketsgrupper, som trenger en mobil som tåler både et regnskyll, eller støv. Mobiltelefonen er dessuten utstyrt med et 2MP-kamera med blitz og videofunksjon, et enkelt mailprogram, samt værvarsel. 

Svenske Doro lanserer den nye Doro PhoneEasy 530X, som er etterfølgeren til den solide Doro PhoneEasy 520X. Den nye modellen er IP54-klassifisert. Dette er en helt ny egenskap, som betyr at mobilen både er støv og vannavstøtende. 


– Doro PhoneEasy 530X er tilpasset kunder som trenger en mobiltelefon som tåler litt ekstra. Den egner seg bra til aktive seniorer, som liker å ferdes i naturen, eller til brukere som liker tryggheten av å vite at mobilen ikke blir ødelagt med det første, sier Anders Austad, salgssjef i Doro Norge.

Den nye modellen er også blitt oppgradert på en rekke andre områder. Den har blant annet en større skjerm enn sin forgjenger (2.4” vs. 2”), værvarsel, samt et enkelt mailprogram. Den er også HD Voice-sertifisert, noe som gir en super lyd og fjerner bakgrunnstøy. I tillegg er den nye modellen utstyrt med et 2 megepixel kamera med blitz og video.  

Godt egnet som håndverkertelefon

Mange forbinder Doro med et seniorbrand, men denne mobiltelefonen henvender seg også til en annen målgruppe:

 

– Doro PhoneEasy 530X er ideel til yrkesgrupper og arbeidsmiljø som krever en robust mobil. Mobilen egner seg blant annet godt til byggeplasser, hvor det ofte er mye støv, forklarer Anders Austad.

I likhet med andre Doro telefoner kommer denne modellen med ekstra høy og tydelig lyd. Det robuste og enkle designet gir brukeren ett fast grep. Gummistripene på bakdekselet sikrer at mobilen ikke glir ut av hånden. Med opphevede og tydelige taster er det også lettere å unngå taste feil. Dette er gode og praktiske egenskaper – ikke bare for seniorer, men også for håndverkere i en aktiv arbeidshverdag.

 

Mobiltelefonen har også en kraftig lommelykt, som kan tennes og slukkes via en knapp på forsiden av mobilen. 

Brukevennlighet i høysete 

Doro er kjent for sine brukervennlige telefoner, både når det kommer til smartelefoner, eller vanlige mobiltelefoner. Doro PhoneEasy 530X er intet unntak. Med et oversiktelig menysystem og gode snarveier, er denne modellen svært enkel i bruk. For eksempel: ved å trykke på stjernetasten får man tilgang til en topp ti konktaktliste.

 

Den nye mobiltelefonen er også utstyrt med Doros egen cloudbaserte tjeneste My Doro Manager. Følgelig kan den fjernstyres fra en datamaskin, slik at bruker, eller venner og familie, har mulighet til å oppdatere mobiltelefonens innhold og innstillinger via internett.

 

Doro PhoneEasy 530X kommer i et stilig sølvfarget design og er tilgjengelig i butikker og online. 


Faktaboks: Doro PhoneEasy® 530X

 • -  Mobiltelefon med IP54-klassifisering, dvs. støv- og vannavstøtende
 • -  Robust design, som sikrer et fast grep
 • -  2.4” LCD-skjerm
 • -  2 MP-kamera med blitz og video
 • -  Enkelt  e-mailprogram og værfunksjon
 • -  Enkelt menysystem og hurtigtaster
 • -  Ekstra høy og tydelig lyd
 • -  Forhøyede og tydelige taster
 • -  Kompatibel med høreapparat (HAC)
 • -  Trygghetsalarm på telefonens bakside
 • -  My Doro Manager som tilbyr fjernbetjening via internett, så bruker og familie har mulighet til å oppdatere mobiltelefonens innhold og innstillinger
 • -  HD Voice
 • -  Smart bordlader
 • -  Praktisk lommelykt med egen funksjonsknapp