Red Dot Award 2018

Den 9. april ble det annonsert at Doro 8040 har vunnet prestisjefylte prisen Red Dot Award for sitt unike produktdesign.

Red Dot Award er en internasjonal designpris som deles ut årlig av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland. Hvert år kan designere eller selskaper levere inn produkter til konkurransen, og samtlige bidrag bedømmes av en fagjury.  I forkant av utdelingen ble det innlevert designbidrag fra hele 59 land, som gir oss god grunn til å være stolte over å ha vunnen prisen i konkurranse med de beste i bransjen.

I tillegg til utmerkelsen kommer Doro 8040 etter den offisielle prisutdelingen i juli til å inngå i spesialutstillingen "Design og Stage" på Red Dot Museum i Essen, Tyskland. Doro 8040 kommer også til å være å finne i Red Dot Design Yearbook 2018/2019 som presenterer alle årets vinnerprodukter.  

 

Skreddersydd funksjonalitet, stilfullt iscenesatt - helt enkelt!

Doro 8040 ble lansert i august 2017 og kombinerer brukervennlighet med en enkel oppstartsguide og et intuitivt grensesnitt som hjelper selv den mest uerfarne smarttelefonbrukeren. Foruten Doros eget enkle og intuitive grensesnitt gir telefonen deg mulighet til å bytte over til det ordinære Android-grensesnittet.

Med fysiske taster og en 5 tommers skjerm er telefonen enkel i bruk. Doro 8040 kommer dessuten med høy og tydelig lyd, og er kompatibel med høreapparat. Frekvensene kan stilles inn individuelt og tilpasses dermed din hørsel. På baksiden av telefonen finnes en trygghetsknapp som gjør det mulig å tilkalle pårørende i en nødsituasjon. Andre funksjoner som kan nevnes er 2 GB RAM, 16 GB internminne, GPS, Bluetooth 4.0, HC Voice og hovedkamera med 8 megapiksler.

"Produktdesign har mange dimensjoner – og spiller en avgjørende rolle for bruken av enheten. Derfor inngår aspekter som elegant utseende, brukervennlighet og lang levetid i arbeidet til våre produktdesignere helt fra starten av", forklarer Francois Jacob, Reginoal Manager i Doro DACH og Øst-Europa. På bakgrunn av dette er vi svært fornøyde med at juryen i Red Dot Award har valgt å dele ut prisen til Doro 8040. Vi ser på prisen som et incentiv til å strekke oss enda lenger innen dette området, som vil komme flere kunder til gode."

Les mer om Doro 8040.