Om Doro

Velkommen til et enklere hverdagsliv

Doro introduserte den første virkelig brukervennlige mobiltelefon for eldre i 2007. I dag dreier alt hos oss seg om å gjøre ting enklere. Selv om vi sjelden nevnes blant gigantene, bryr våre brukere seg mer om enkelthet enn å følge alle andre.

40 år senere -
Fremdeles litt av en opprører

Det er vanskelig å tro at vår historie startet med en faksmaskin. Det var tilbake i '74. Vi importerte dem til Sverige og hjalp i denne sammenheng til med å rive ned et telekom-monopol. Nå hjelper vi andre med å oppnå deres egne personlige seire. Hvordan? Ved å tilpasse moderne teknologi slik at den er enklere å høre, lese og bruke - og dermed hjelpe mennesker til å holde nærmere kontakt, nyte livet bedre og føle seg tryggere.

Ikke bare for de eldre -
Alder er bare et tall

Det viser seg at mange som ikke anser seg for å være eldre også setter pris på våre produkter. Vi har snakket med dem og vet hvordan de misliker å bli plassert i kategorier. Eller bli henvist til som tall. De har vært med en stund. Har sett mye. Og de vet hva de vil ha.

Design fra Doro – Gjør det enkelt. Få det til å skinne.

Det er lett å gjøre ting kompliserte og lite attraktive. Det er vanskeligere å gjøre dem enkle og stilige. Fra vår nyeste forstørrede mobil- eller fasttelefon til neste generasjon av enkle smarttelefoner eller applikasjoner, har vårt designteam et overordnet mål: gjøre det enkelt uten å gjøre det kjedelig. Brukervennlighet kombinert med god form, lyd, ergonomi og visuell opplevelse er det som får våre produkter til å skinne. Og selv om vi er stolte av å ha vunnet flere internasjonale priser for produktdesign og nyskapning, er det rosen fra daglige brukere som er vårt beste kvalitetsstempel.


TeleCare

For frihet og verdighet
Doro Care er en divisjon av Doro som kun steller med å gjøre de eldre i stand til å fortsette å leve hjemme, med verdighet, trygghet og sikkerhet. Disse produktene er utviklet for å være stimulerende og betryggende, uten å plassere brukerne i boks. Finn ut hvordan våre "ukonvensjonelle" TeleCare-løsninger som gjøres tilgjengelige gjennom moderne uavhengighetstjenester, lar mennesker klare seg selv bedre men samtidig få hjelp når de trenger det. Besøk nettstedet til Doro Care